Kukkakauppasi.fi on yhteytesi kuluttajaan

Palvelua lähellä sinua.

Kukkakauppasi.fi on Lepolan ylläpitämä palvelu mikä tarjoaa asiakkailleen kanavan markkinoida, tiedottaa ja vuorovaikuttaa suoraan kuluttajan kanssa. Palvelun kautta voi jakaa tietoa liikkeen toiminnasta, tiedottaa ajankohtaisista kampanjoista ja tarjouksista sekä tuoda esille ammattitaitoa ja osaamista.

Kukkakauppasi.fi-sivusto on Lepolan asiakkaille maksuton palvelu. Jokaisella liikkeellä on oma sivunsa, jota hallinnoidaan omilla tunnuksilla. Sivun perustiedoissa on aukioloajat, kartta liikkeen sijainnista sekä yhteystiedot. Haluttaessa palveluun voi lisätä kuvia, Facebook-ikkunan, esitellä toimintaa tai tuoda vaikka viikottain vaihtuvia teemoja ja kampanjoita esille.

Kiinnostuitko?


Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kokeile itse

Kirjoita paikkakuntasi hakukenttään tai näytä sijaintiasi lähimmät kukkakaupat.

Hae kukkakauppaa

Näytä sijaintiasi lähimmät kukkakaupat

Miksi Kukkakauppasi.fi?

Helppo

Omilla tunniksilla kirjaudut helposti Kukkakauppasi.fi palveluun. Ota rohkeasti palvelu käyttöön. Voit tarvittaessa olla yhteydessä myös puutarhaamme käytön opastuksesta.

Hyödyllinen

Lepolan asiakkaana saat tarjoukset ja edut ensimmäisten joukossa. Mikä parasta saat myös markkinoinnillista näkyvyyttä liikkeellesi!

Maksuton

Palvelun käyttö on asiakkaillemme maksuton. Saat säästöjä hyödyntämällä mahtavat tarjouksemme ja markkinoimalla liikettäsi valtakunnallisessa palvelussamme.

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää Kukkakauppasi.fi-palvelusta.

-merkityt kentät ovat pakollisia.